Aspiepower Media

Viktväktarna är det bästa för mig

Svårt att veta vad som är lagom

Jag jobbade till 14 i dag sen åkte jag hem och åt lite lunch. Eftersom jag lever mitt hälsosamma liv nu så gick jag ut och tog en promenad på 3,8 km. Det är så svårt att veta vad som är lagom. Jag har satt 5000 steg/dag som mål. Jag har ju trots allt en ihopsydd sena och ett ledband för lite i foten. Sen har jag en förmåga att bli manisk när jag börjar med saker. Förut kunde jag ju simma också men det blir ju lite svårt att göra det med en trasig arm. Får försöka göra det bästa av situationen, vardagsmotion får det bli.

viktväktarna är det bästa för mig

Viktväktarna är det bästa för mig

Nu ska jag gå och ta ett bad och sen bädda ner mig i soffan, jag är värd det nu. I morgon ska jag åka och väga in mig på Viktväktarna, vill inte ens veta vad vågen visar. Men det ska det bli ändring på nu. Jag har fått massa råd av er att jag borde köra LCHF osv. Tack för råden men jag har kört Viktväktarna förut och jag älskar det och tänker fortsätta med det. Viktväktarna är det bästa för mig. Jag har trots allt Aspergers syndrom och jag vill att saker ska vara som de alltid varit. Jag vill inte utesluta mat som tex pasta och potatis. Därför är Viktväktarna så bra för man får äta ALLT men inte ALLTID. Och nej jag är inte sponsrad av Viktväktarna utan jag skriver från hjärtat. Jag har gått ner 30 kg på det här sättet förut och hållit vikten sedan 2009 (förutom när de höjt mediciner) och det funkar kanon för mig. Viktväktarna är ingen bantningsdiet, det är en livsstil.

Sen måste jag visa er något vackert. Mamma och pappa fick blommor när de hämtade ut sin nya bil för två veckor sedan. De står på mitt köksbord och blommor fortfarande. Kolla va fint!

1 reaktion på “Viktväktarna är det bästa för mig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *