Vill du boka mig som föreläsare våren 2018?

Boka mig som föreläsare

Vill du boka mig som föreläsare våren 2018?

Det är nytt år och dags att kicka i gång mina föreläsningar igen. Vill du boka mig som föreläsare våren 2018? Då är det hög tid att göra det nu, för det fylls sakta men säkert på. För frågor, prisuppgifter och bokningar maila mig på: info@joannahalvardsson.se eller använd kontaktformuläret nedan.

Inbokade hittills:

8/1  Husensjö skola Helsingborg, sluten
10/1  Fellingsbro folkhögskola, sluten
24/1 Grums, Läs mer här
28/2 Uddevalla, mer info kommer
25/5 Karlstad, sluten

 

Vilka vänder jag mig till?

Jag får ofta frågan vilka som bör lyssna på mina föreläsningar. Jag tycker att ALLA bör lyssna på mina föreläsningar. Jag har tidigare föreläst för personal på kommuner, landsting, arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Idrottsföreningar, skolpersonal och elever. Jag har också utbildat personal på kirurgmottagningen i Karlstad i bemötande till personer med neuropsykiatriska diagnoser. Mina föreläsningar är gripande och informativa men innehåller också väldigt mycket humor.

Teman:

Jag kan anpassa mina föreläsningar helt efter kunden önskemål. Men några teman jag brukar prata om är:
– Min skolgång.
– Att vara aktiv inom idrotten på elitnivå och ha en NPF-diagnos.
– Min erfarenheter av vården, både den vanliga och psykiatrin.
– Vilket stöd jag behövde från försäkringskassan, kommuner, landsting och arbetsförmedlingen för att ta mig ut i arbetslivet.
– Läkemedel vid psykisk ohälsa – oönskade effekter.

Du kan läsa mer om mina föreläsningar här.

 

Fel: Kontaktformulär hittades inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen