Aspiepower Media

Julbord och rosa gips

Julbord och rosa gips

I kväll har jag varit i väg och ätit julbord med (H)järnkoll. Vi var på Residenset, nej vi var inte hos landshövdingen men vi kan låtsas att vi var det haha. God mat var det i alla fall och vi var enda sällskapen där så det var lugnt och skönt och NPF-vänligt.

julbord
Efterrätten var viktigast;)

Rosa gips

Jag har även fått rosa gips i dag. Skiten glider ju bara så jag drog på djurbandage så det sitter som det ska. Kan inte förstå hur ortopeden kan vara så dåliga på att göra gips, de gör det ju hela tiden. På foten satte de på de för hårt så de fick byta. Sen nästa gång så gick de hål i hälen efter en dag

Ge ut egna hjälpmedel

Så om jag blir arbetslös någon gång så kan jag börja jobba som gipsexpert på landstinget i Värmland;) Kända bloggare brukar ju få ett eget kläd eller smyckesmärke. Jag kanske kan få en specialutgåva av hjälpmedel och gips haha;)

5 reaktioner på “Julbord och rosa gips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *