Aspiepower Media

Första natten med gipset..

Första natten med gipset…

God morgon kompisar! Jag överlevde första natten med gipset. Vakande ett 20- tal gånger och vände på mig, för det kändes som jag höll på att bryta armen av mig. Det vore typiskt mig, att lyckas att bryta en arm inne i ett gips.

Handikappad

Allting blir så himla krångligt med gips. Med gipsad fot hade jag svårt att röra mig men kunde ändå göra saker. Nu kan jag röra mig fritt men allt blir så krångligt med en arm. Vet ni hur svårt det är att torska sig med fel hand när man kissat? Nej det är inget man tänker på förrän man är tvungen att göra det.

Ingen jacka passar

Eller det här med att klä på sig kläder. Det är vinter och kallt ute men det är väldigt svårt att hitta tröjor/jacka där armen får plats. Hade armen hängandes i går men jackan går ju inte igen och det är svinkallt att vara ute och gå utan jacka. Vi får hoppas att det bara bli i en vecka.

Dagens planer

I dag ska jag jobba. Sen styrelsemöte och julbord med Hjärnkoll. I kväll kommer mamma, pappa och Baby hit. Baby har fått lov att komma hem och styra upp de här nu. Jag hoppas att hon ska ta disken och ta hand om mig. För det är väl sånt som sambos gör;)

första natten med gipset
Bild från sjukhuset i går, i väntan på att bli gipsad

4 reaktioner på “Första natten med gipset..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *