Aspiepower Media

Första natten med melatonin

Första natten med melatonin

I natt var första natten med melatonin. Stod att jag skulle ta 1-2 tabletter (5mg) så började med en. Tog den ca två timmar innan jag hade tänkt gå och lägga mig. Men efter 1,5 timma kände jag mig trött så gick och la mig och somnade på 10 minuter.  Ser lovande ut. Sov dock ganska oroligt men det är ju inte så konstigt när jag har gips. Vaknade av att det känns som jag ska bryta av armen. Det är lättare att sova med gipsad fot.

En tur på stan

Nu har vi varit och hämtat ut mamma och pappas nya bil och nu ska vi ta en tur på stan. De här med gips på vintern är inte enkelt. Får inte i armen i jackor. Mamma kom med en poncho i går så nu fryser jag iallafall lite mindre.

Första natten med melatonin

 

3 reaktioner på “Första natten med melatonin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *