Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa Vardag

Första natten med melatonin

Första natten med melatonin

I natt var första natten med melatonin. Stod att jag skulle ta 1-2 tabletter (5mg) så började med en. Tog den ca två timmar innan jag hade tänkt gå och lägga mig. Men efter 1,5 timma kände jag mig trött så gick och la mig och somnade på 10 minuter.  Ser lovande ut. Sov dock ganska oroligt men det är ju inte så konstigt när jag har gips. Vaknade av att det känns som jag ska bryta av armen. Det är lättare att sova med gipsad fot.

En tur på stan

Nu har vi varit och hämtat ut mamma och pappas nya bil och nu ska vi ta en tur på stan. De här med gips på vintern är inte enkelt. Får inte i armen i jackor. Mamma kom med en poncho i går så nu fryser jag iallafall lite mindre.

Första natten med melatonin

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ellenlundis
  15 december, 2017 at 15:00

  Usch. Stackars dej. 🙁 Jag lider med dej!

 • Reply
  Melatonin är magisk! - Livet med Aspergers syndrom
  16 december, 2017 at 17:55

  […] är en sak jag undrar över. Varför har inget tänkt tanken på att skriva ut Melatonin till mig tidigare? 10 år av sömnproblem och ångest. Rädslan över att bli beroende av Stilnoc. […]

 • Reply
  Hur många tabletter tog jag? Livet med Aspergers syndrom
  18 december, 2017 at 09:26

  […] går kväll gjorde jag något knasigt. Jag brukar ta mina mediciner vid 19 men tar  Melatonin lite senare. Då det stod på Fass att man ska ta den 1-2 timmar innan man lägger sig. Jag har […]

Leave a Reply