Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Jag kom fram i alla fall…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag kom fram i alla fall….

Jag kom fram i alla fall….

Vid 16 tiden åkte jag från Kumla för att jag skulle ha god tid på mig. Skulle vara i Filipstad vid 17.45 och det var snöstorm. Det gick bra tills jag kom till Karlskoga… Där glömde jag bort att jag skulle till Filipstad och glömde svänga haha. Så det blev en liten omväg över Kristinehamn men jag kom i alla fall fram. Hade det här varit för två år sedan så skulle jag har varit hysterisk. Nu ringde jag bara till mamma och tyckte ”Jag har åkt fel, visst kan jag åka över Kristinehamn?”. När sa ja så tog jag den vägen utan att jaga upp mig. De kunde ju inte börja förän jag var där i alla fall haha. Men jag var framme fem min efter att jag hade tänkt och hade 40 min på mig att förbereda mig.

Lyckad föreläsning

Det var ett 60-tal personer på plats och det kändes bra. Ingen ställde frågor i dag. Ingen vågade börja men efteråt kom flera fram och ville ställa privat. Nu är jag hemma, jag hittade till Karlstad i alla fall haha. Min arm mår inte alls bra så har tagit en morfintablett och ska försöka sova. I morgon tar jag lite sovmorgon innan ska jag till sjukgymmasten och sen jobba. Måste även försöka få tag på reumatulogen och fråga vad vi ska göra med min arm. För jag överväger att hugga av den snart ? Har förövrigt skrivit detta inlägg med bara vänsterhanden. Testa det så får ni se hur handikappad jag är just nu. Hoppas på att få lite sömn nu i alla fall. Håll tummarna åt mig för jag kan inte ens röra min haha.

 

2 reaktioner på “Jag kom fram i alla fall….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *