Aspiepower Media

Jul på Liseberg

I går var vi på Jul på Liseberg

I går kväll gick vi på Jul på Liseberg. Det var mysigt och så men det var mindre mysigt att halva världen hade bestämt sig för att åka till Liseberg just den här dagen. Det var kaos, man kunde knappt gå. När vi hade gått runt en stund och jag hade fått mina brända mandlar, som jag hade tjatat om hela dagen så gick vi tillbaka till hotellet och kollade på serier i stället. Så kaos på Liseberg är en bättre beskrivning än Jul på Liseberg.

Nu ska vi göra oss klara för snart är det dags att checka ut och bege sig hemåt igen. Jag kommer stanna kvar i Kumla en natt till så åker jag direkt till föreläsningen i Filipstad i morgon. Vad har du gjort i helgen?

 

Jul på Liseberg

6 reaktioner på “Jul på Liseberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *