Aspiepower Media

Fredag i Borgen….

Fredag i Borgen…

Det blev en trevlig fredag i Borgen. Nu kanske ni undrar varför jag skriver Borgen, men det är nämligen så Göteborg heter. Ja i alla fall om man frågar Katten Enzo, och han vet ju allt;) Vi kom hit vid 14.30  Då åkte vi till hotellet och checkade in, innan vi gav oss ut på stan.Vi gick en sväng på Nordstan och det blev även besök till Shock. Det är ett måste när man är i Göteborg. Har dock inte handlar något där på typ 10 år, men det är ändå kul att kolla.


Sen begav vi oss till hotellet och bytte om, för att sen gå ut och äta. Vi åt på en resturang sist vi har och Henrik har tjatat om deras hamburgare så det fick bli en tur dit. Restaurangen heter Sanguine och ligger precis vid korsvägen. Vi åt deras hamburgare med kycklingbröst, det var riktigt gott.

När vi var mätta och belåtna så gick vi tillbaka till hotellet och kollade på Modus. Jag var så smart så jag tog med en HDMI kabel så vi kunde koppla datorn till tv:n. Nu har vi ätit frukost och tänkte ta en tur till Haga julmarknad och sen i kväll blir det Liseberg.

fredag

4 reaktioner på “Fredag i Borgen….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *