Aspiepower Media

Vad tycker ni om årets julkalender?

Vad tycker ni om årets julkalender?

Jag spenderade gårdagen i soffan och kollade på årets julkalender. Har ni sett den? Vad tycker ni? Jag tycker de blir sämre och sämre för varje år. Jag vet inte om det är att det är att dom blir sämre eller om det är att jag blir äldre för varje år haha. Aja man måste ju kolla på den, för man blir väl aldrig för gammal för julkalendern?

Nu ska jag i alla fall bege mig till banken för ett möte. När jag är klar så ska jag åka till Kumla för i morgon åker vi till Göteborg på en weekend. Det ska bli så härligt. Vad ska du göra i helgen?

julkalender

5 reaktioner på “Vad tycker ni om årets julkalender?

  1. Jag älskar att följa julkalendern varje år. Det är liksom en mysig tradition för att komma i rätt stämning. Men i år har jag haft för stressgt så har bara sett de tre första avsnitten, men planerar att kolla i kapp. Tycker ändå den känns lovande 🙂

  2. Tycker inte den är bra alls, väldigt besviken, tycker rent utsakt att den är väldigt dålig min dotter gillar den dock

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *