Aspiepower Media

När man är klantig så får man vara kreativ…

När man är klantig så får man vara kreativ…

I går skrev jag ju att mitt handledsstöd är spårlöst försvunnet.  När man är klantig så får man vara kreativ, så jag har ”byggt” ett eget handledsstöd haha. Det är min otros som sitter över både tummen och handleden som är borta. Men jag har även en otros bara för tummen och en bara för handleden. Så jag tog helt enkelt den för tummen och satte den under den för handleden. Vips så har jag en otros för både handen och tummen haha. Hur smart är jag liksom? Borde kanske skaffa patent på det här.:D

Sen om en arbetsterapeut tycker att det här är en bra idé vet jag inte. Men nu klarar jag mig iallafall i några dagar medan jakten efter det andra fortsätter. Lite varmt blir det dock men får väl lufta handen lite ibland. Det viktigaste är att tummen hålls på plats så muskeln upp till armbågen får vila.

När man är klantig så får man vara kreativ

2 reaktioner på “När man är klantig så får man vara kreativ…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *