Aspiepower Media

Nya vinterskor

Tagit det lugnt

Jag kände mig hängig i går men i dag känner jag mig ännu hängigare. Har ont i hela kroppen. Har ont i halsen och det känns tungt att andas. Och sen urinvägsinfektion på det. Så jag bestämde mig för att jobba hemifrån i dag men har bara orkat med någon timma. Men innan helgen är slut så har jag förhoppningsvis orkat jobba de fyra timmar jag har kvar. Jag hade aldrig klarat att jobba 50% om jag inte haft möjligheten att få göra så här när kroppen inte vill samarbeta. Sen får vi hoppas att även Försäkringskassan förstår det, väntar fortfarande på svar från dom.

Jag köpte nya vinterskor i dag

Henrik är här och vi har legat i soffan och kollat på film hela dagen. Men vi tog en tur till Bergvik för att handla och jag köpte ett par nya vinterskor som jag såg på Skopunkten i går. Rosa och fluff kan det bli bättre?;)
Har du köpt något på Black Friday?

vinterskor

9 reaktioner på “Nya vinterskor

  1. Fina skor! Men hur ergonomiska d v s bra för dig som har så ont i kroppen? Själv letar jag flera år efter skor som inte skaver ngnstans, det tar jättemkt energi att leta runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *