Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Dots Charge – Håll koll på ditt psykiska mående – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Dots Charge – Håll koll på ditt psykiska mående

 


Detta inlägg är skrivet i samarbete med Dots Charge


Dots Charge – En app som hjälper dig att hålla koll på ditt mående

För några veckor sedan hittade jag appen Dots Charge och blev så himla glad. Jag har testat flera olika appar för att skriva stämmningsdagbok. Men de flesta är på engelska och alldeles för krångliga. Därför blev jag glad när jag loggade in och såg hur enkel men bra den här appen är.

För dig som lever med bipolär sjukdom eller depression

Dots Charge är en app för dig som lever med bipolär sjukdom, depression eller bara vill ha koll på ditt psykiska mående. Du fyller enkelt i varje dag hur du mår och på bara 20 sekunder så får du en överblick över hur ditt mående sett ut över en längre tid. Även du som anhörig kan använda appen för att få en bättre överblick.

Så här funkar appen:

Du fyller i stämningsläge, minnesfunktion, ångest, irritabilitet och koncentrationssvårigheter. På alla finns alternativen: Normalt- inga begränsningar, Lindrig- små begränsningar i vardagen, Måttlig- Stora begränsningar i vardagen och Svår- kraftiga begränsningar i vardagen.

 Dots Charge

När du fyllt i allt så trycker du på registrera och då kan du se hur ditt mående sett ut över tid.
Appen är under utveckling och fler funktioner kommer tillkomma under tidens gång.

Dots Charge är värd pengarna

Appen kostar 49 kr/månad och jag tycker att det är ett helt okej pris. Jag har testat den i snart två veckor nu och jag är beredd att betala den summan. Då jag får en bättre överblick och förståelse för min sjukdom och för att jag får allt i mobilen. Det är skönt att slippa hålla reda på massa papper. Sen kan jag enkelt visa upp appen för min läkare så även han får en bättre helhetsintryck. Just nu finns appen bara till android men snart finns den även till Iphone så gå in på hemsidan och anmäl dig så kommer du få uppdateringar om när det är dags!

3 reaktioner på “Dots Charge – Håll koll på ditt psykiska mående

  1. Tack för tipset 🙂 appen verkar jättebra har laddat ner den och skrivit in dagens mående

    Man kan testa appen kostnadsfritt i 10 dagar

    Idag den 24 november så kostar appen endast 9 kr per månad blev dock inte klok på om det priset va endast 1 månad eller fler men man sparar ju lite pengar på det 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *