Aspiepower Media

Nytt hår och smärta from hell

Jag har smärta from hell!

Jag vaknade upp i går och hade ont i magen men jag tog Naproxen och sen kändes det okej. I morse vaknade jag upp igen och hade ännu mer ont i magen. Det har bara blivit värre ju längre in på dagen vi kommit. Har tagit maxdos Naproxen men får ingen effekt alls och har smärta from hell. Har så ont så jag knappt orkar andas så har tagit en Spasmofen nu så får vi se om de släpper. Har inte lust att behöva åka och sätta mig på akuten och i morgon ska jag ju prata inför politiker.

Redo för gala

Trots smärtan så bet jag ihop och åkte till frisören så nu är mitt hår redo för gala iallafall. Nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen så får vi hoppas att det bara är min IBS-mage som bråkar och att den lugnar ner sig snart.

smärta from hell

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *