Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Böcker som jag lyssnat på senaste månaden – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Böcker som jag lyssnat på senaste månaden

Böcker som jag lyssnat på senaste månaden

Ljudböcker kan vara den bästa uppfinningen. Tidigare slukade jag böcker men de senaste åren har jag inte haft ork att sitta till och läsa. Därför är det så bra att ljudböcker finns, då kan jag göra saker samtidigt som jag slukar en bok. Så senaste månaden har jag lyssnat på ett gäng böcker samtidigt som jag jobbar.

böcker

 

 

 1. Hatad och Älskad – Alexandra Nilsson

Jag köpte den här boken förra året och fick den signerad men som sagt har jag inte haft tid att orka sätta mig ner med en bok. Så i stället lyssnade jag på den och jag gillar att det är Kissie som läser upp boken själv. Jag tycker det är intressant att få höra Alexandras berättelse om hur hon skapat Kissie och hur hon tänker på saker som hänt under resans gång. Och att hon visar att blogga inte bara glamouröst och härligt utan att det också finns en baksida och att man lätt blir utnyttjad.

böcker


2. Monster – Joakim Lundell

Som jag tidigare skrivit så tycker jag det är både skrämmande och viktigt att läsa boken monster. Den förklarar varför saker blivit som de blivit för Joakim. Det visar också vilken drivkraft man har om har en NPF-diagnos. För jag tror att han har sina diagnoser för att tacka att han kommit dit han kommit.
Jag har skrivit en längre recension av boken här.
böcker 3. Aldrig Ensam – Charlie Eriksson 

Charlie berättar på ett öppet och ärligt sätt om sina erfarenheter av psykisk ohälsa.
Han är precis som mig ett levande bevis på att fast man varit och krälat längst ner i avgrunden så kan man hitta upp och tillbaka till livet igen. Och bli framgångsrik på det man gör när man hittat sin styrka.

böcker
4. Vem fan är han? – Daniel Redgerts

Ja vem är han egentligen? Många av hans podcats har skapat rubriker i kvällstidningarna.
Jag och Daniel var faktiskt på samma gala förra året. Därför kändes det spännande att lyssna på hans bok och höra hans egen version om vem han egentligen är och blivit den han är.

4 reaktioner på “Böcker som jag lyssnat på senaste månaden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *