Aspiepower Media

Lyssnar på Joakim Lundells bok Monster

Jag har börjat  lyssna på Joakim Lundells bok Monster

Jag spenderade gårdagen i soffan och lyssnade på ljudbok. Har börjat lyssnat på Joakim Ludells bok Monster. Många i min ålder förknippar honom nog mest med Kungarna av Tylösand. Medan dagens generation ser honom som deras favorit på Youtube.

Får förståelse

Jag tycker att hans bok är extremt sorglig men samtidigt väldigt viktig. Man ska inte döma en person om man inte vet varför den beter sig som den gör. Men när man hör hans historia så förstår man varför saker blev som de blev. Det är helt sjukt att ett barn får utsättas för det som han varit med om.

Vi har gjort samma resa

Jag blir fascinerad över hur han orkat vända allt. Att gå från att vara en fruktansvärt trasig själ till att bli Sveriges största Youtuber. Samtidigt så inser jag att jag nästan har gjort samma resa (fast jag i mindre version) Precis som mig har Joakim en NPF-diagnos, Aspergers syndrom och ADHD. Ingen av oss hade nog suttit här i dag om vi inte haft den där drivkraften som diagnoserna för med sig.

Jag och Jocke var faktiskt på samma fest för nästan exakt ett år sedan. Vi var båda på Social media galan, min rygg syns för övrigt i deras program som sändes på TV 3 haha.

Joakim Ludells bok Monster

2 reaktioner på “Lyssnar på Joakim Lundells bok Monster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *