Aspiepower Media

Samspelets arbetsgivarkonferens

I dag har jag föreläst på Samspelets arbetsgivarkonferens

I dag har jag föreläst på PortenSamspelets arbetsgivarkonferens i Karlstad. Jag är ju van att hålla stora föreläsningar men i dag var det ca 15 personer. Innan har jag tyckt att det är lättare att hålla stora föreläsningar för det blir inte så intimt. Men samtidigt tycker jag att dagens föreläsning var härligt för publiken var med hela tiden och det syntes att de tyckte att det var intressant. Dom ställde frågor och det var många som ville prata med mig efteråt. När det är mindre personer i publiken så har man ju möjligheten att prata med alla och knyta nya kontakter. Hade många bra samtal och jag hoppas att det kan resultera i framtida uppdrag. Sen tycker jag att det är jättekul att Samspelet bokar mig så jag får vara med i bland fast jag inte jobbar där längre.

En fördel med att vara föreläsare är att man blir bjuden på god mat och får fina blommor;)

arbetsgivarkonferens 

1 reaktion på “Samspelets arbetsgivarkonferens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *