Aspiepower Media

Min älskade lilla skatt

Min älskade lilla skatt äntligen är du hemma igen!

Min älskade lilla skatt det är så skönt att du är hemma igen. Att få sova med dig på mina ben och vakna och hitta dig liggandes i ett handfat. Det är så tomt när du inte är här och jag är glad för att du är hemma i några dagar.

Jag började den här dagen med sovmorgon. Nu ska jag göra mig klar för i dag ska jag föreläsa för arbetsgivare på Samspelets arbetsgivarkonferens. Det är så kul att jag får möjligheten att dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa andra. Jag har varit med trauman och hemska saker och det ska ingen behöva gå igenom. Men det känns inte lika meningslöst att jag behövde gå igenom detta när jag kan göra så andra inte behöver gå igenom samma saker.

Min älskade lilla skatt

4 reaktioner på “Min älskade lilla skatt

  1. Åhh så söt kissemåns! Jag skulle så gärna vilja ha en hund, men min hälsa sätter stopp för det. Istället passar jag på att mysa med kompisars fyrbeningar när tillfälle ges 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *