Aspiepower Media

När man inte kommer upp…

Hypomani-varning

De två senaste dagarna har bara sovit 7 timmar och oroligt, och det är lite för att vara mig. Jag behöver minst 10 timmar för att fungera som människa. 6-7 timmar i rad är hypomani-varning, men än så länge är jag inte speedad. Det var helt omöjligt att somna i går kväll trots två sömntabletter. Nej jag har inte överdoserat, har lägsta dosen så får ta två om den första inte funkar.

När man inte kommer upp ur sängen

När jag vaknade upp i morse så kände jag mig en som vandrande zoombie. Sen hade det snöat i natt så min leder var helt förstörda. Jag kände att det här går inte så smsa min chef och gick tillbaka till sängen. Nu tre timmar senare är jag uppe igen och ska jobba hemifrån. Känner mig helt slut och jag har inte ens kommit halvvägs i allt som ska göras i november. Skulle vara skönt att kunna dra till Thailand i december istället för i juni.

Återförenade 

Något bra är att Bebbsan kom hem i går. Hon ska vara här till fredag sen får hon åka tillbaka till Hagfors igen för hon kan ju inte bli med till Stockholm på gala. Haha hon skulle nog dock gilla att äta snittar och gå runt och mingla;).

När man inte kommer upp ur sängen

6 reaktioner på “När man inte kommer upp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *