Aspiepower Media

Jul nu?

Är det jul redan?

Ja i min lägenhet är det tydligen jul. Mamma och pappa kom ju hit i går och mamma satte i gång att julpynta lägenheten. Julgardiner, röd matta och en julgran. Tydligen är det jul nu för mammor vet ju allt och har alltid rätt. Så släpp aldrig lös din mamma i din lägenheten man vet aldrig vad som händer;) Själv tycker jag att julpynt är överskattat, men jag har tydligen inget att säga till om det.:P När börjar du julpynta?

Nu har mamma och pappa åkt hem. Jag har haft besök av två socionomstudenter som intervjuat mig om mina erfarenheter av arbetsmarknaden och att ha Aspergers syndrom. Nu ska jag och Fröken B lägga oss i soffan och mysa resten av kvällen. I morgon ska jag vara pigg och glad för att föreläsa för arbetsgivare. Men just nu känns det som jag vill sova i tre veckor typ.

jul

jul

10 reaktioner på “Jul nu?

  1. ja men det va väl ändå liiite för tidigt ? 1 advent brukar ja börja men ja mysigt o fint är det så inget me det o alla är vi olika =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *