Aspiepower Media

Dag 10 med 600 mg Seroquel

I dag är jag inne på dag 10 med 600 mg Seroquel

I dag är jag inne på dag 10 med 600 mg Seroquel. Jag känner mig inte lika trög längre och det har börjat stabilisera sig. Den största skillnaden som jag känner är att jag är lugnare. Det har hänt saker som gjort mig glad under veckan men jag är bara vanligt glad. Inte hysterisk glad som jag brukar bli vid sådana situationer.

 

Mindre ångest

Jag har ingen ångest längre och det känns som alla känslor är avstängda och det är faktiskt ganska skönt. Jag är ju en person som alltid känner väldigt mycket. Är jag glad så är jag jätteglad. Är jag ledsen så är jag jätteledsen. Och är jag arg så är jag jättearg. Det finns inget lagom, därför är det skönt att slippa alla känslor för en stund. Sömnen är också något som är bättre. Jag sover bättre och djupare och det känns som jag är utvilad när jag vaknar.

 

Dag 10 med 600 mg Seroquel

1 reaktion på “Dag 10 med 600 mg Seroquel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *