Vill du få reda på alla nyheter innan de kommer ut på bloggen?

nyhetsbrev

Vill du få reda på alla nyheter innan de kommer ut på bloggen?

Vill du få reda på alla nyheter innan alla andra? Då har du chansen till det nu! Jag tänkte börja skicka ut nyhetsbrev med de senaste nyheterna innan de publiceras på bloggen. Jag kommer även fylla dem med länkar och annat matnyttigt om psykisk ohälsa/diagnoser och annat spännande. Det kommer alltså finnas exklusivt innehåll i nyhetsbreven som inte delas i mina andra kanaler. Vill du prenumerera på mitt nyhetsbrev så fyll i dina uppgifter nedan så är det registrerad. Jag kommer skicka ut max tre mail i månaden så ni behöver inte vara rädda för att bli spammade:)
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen