Aspiepower Media

Jag klara det!

Yay jag klara det!

Jag klara det! Att hålla en föreläsning jag aldrig haft förut med höjd dos medicin. Tydligen gjorde jag det bra också för tror inte det kommit fram så många personer efteråt som det gjorde i dag. Jag känner mig ju trög men det är ingen annan som uppfattar mig som det. Tydligen var jag lugn, sansad och pratade tydligt i dag så kanske borde höja medicinen inför alla föreläsningar haha. Så kul att så många kom, räknade snabbt till närmare hundra personer.

Nu ska jag ta kvällen och försöka komma till ro. För i morgon ska jag jobba på Eldialog. Har tom ställt klockan på 7 och tänkte börja jobba en timma tidigare i morgon, vi får se om jag kommer upp;)

Jag klara det!

2 reaktioner på “Jag klara det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *