Aspiepower Media

Boka en föreläsning om att leva med Asperger och Bipolär sjukdom

Behöver du en föreläsare i vår? Kolla hit!

Nu är snart januari 2018 fullbokat, så kul! Så vet du om att du vill boka en föreläsning om att leva med Asperger och bipolär sjukdom, första halvåret 2018 så är det hög tid att göra det nu.

Jag tycker att min föreläsning egentligen passar alla. Mina tidigare föreläsningar har jag haft för allmänheten,  våra myndigheter, arbetsgivare, skolpersonal, idrottsföreningar. Jag kan anpassa min föreläsning efter kunden önskemål men jag har flera olika koncept.
Vid frågor och bokningar maila: info@joannahalvardsson.se

 

  1. Min livshistoria – Från trasig 14 åring, x antal år med psykisk ohälsa, 9 självmordsförsök till egen företagare och prisad föreläsare. Denna föreläsning innehåller delar av alla punkter nedan.
  2. Min skolgång – Vilket stöd fick jag och vilket stöd hade jag behövt för att klara skolan på samma villkor som mina klasskompisar. Vilket stöd fick jag inte men hade velat fått.
  1. Min resa ut i arbetslivet och att starta eget företag – Vilket stöd fick jag från arbetsförmedlingen, försäkringskassan, kommunen och landstinget som gjorde att jag tog mig ut i arbetslivet.Vilket stöd fick jag inte men hade velat fått.
  1. Min erfarenhet av vården, både den vanliga vården och psykiatrin – Hur har jag blivit bemött och
    hur hade jag velat bli bemött.
  2. Läkemedel vid psykisk ohälsa- oönskade effekter – Jag berättar om mina erfarenheter av medicinering vid psykisk ohälsa. Om hur biverkningar som kom som ett brev på posten på verkade mig. Och hur vi hittade rätt dos och tillbaka till livet.
  3. Boka en föreläsning om att leva med Asperger

3 reaktioner på “Boka en föreläsning om att leva med Asperger och Bipolär sjukdom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *