Vardag

Regn och rusk

Det är regn och rusk ute i dag…

Blev en kort dag på jobbet i dag. Hann bara att jobba 1,5 timma sen skulle jag vidare. Jag är glad att jag har möjligheten att jobba när jag vill för annars vet jag inte hur det här skulle gå. För i bland känns det som jag jobbar halvtid med alla sjukhusbesök, kontaktperson, boendestöd och allt annat. Det är ju stöd jag behöver men man får pussla lite för att få ihop det.

Efter jobbet åkte jag till badhuset med min kontaktperson och simmade 1 km. Den här gången gör det inte lika ont i armbågen. Sjukgymnasten sa i går att det är bra om jag simmar men att jag får vara lite försiktigt. De är ju lite svårt att veta vad som är lagom eftersom jag inte får ont förrän efteråt.

Nu blir det en lugn kväll i soffan man blir så trött av det tråkiga vädret. I dag har det varit höstrusk deluxe. Det såg ut som jag hade simmat innan jag kom fram till badhuset pga regnet.

Regn och rusk

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Erika
  25 oktober, 2017 at 19:22

  Håller med dig, vädret idag har varit riktigt hemskt.

 • Reply
  Netti Starby
  25 oktober, 2017 at 20:40

  Vad skönt att det inte gjorde lika ont när du simmade och hoppas att vädret blir bättre imorgon! Kramis

 • Reply
  Therese
  25 oktober, 2017 at 22:36

  Just det där med att kunna jobba när (och hur) man vill låter så himla lockande.

 • Reply
  Maxarna
  26 oktober, 2017 at 07:02

  Skönt att du kan styra din tid till viss del.. Å visst är det skönt att simma.. ?

Leave a Reply