Aspiepower Media

Avgiftning

Jag har satt mig själv på en avgiftning….

Godmorgon kompisar! Det är onsdag och halva arbetsveckan har gått. För det är väl onsdag? Haha blir helt vilsen när jag jobbat hemifrån en dag.

I dag har jag överlevt 12 dagar utan energidryck. Jag har nämligen satt mig själv på en avgiftning. Jag drack tidigare runt tre burkar per vecka minst. Men eftersom jag är så känslig mot allt som ändrar mitt stämningsläge så blir jag typ galen av energidryck. Även om jag dricker en bruk under flera timmar så blir jag väldigt hyper. Det resulterar i att jag inte kan somna så då tar jag sömntabletter och sover oroligt. Sen vaknar jag upp och är trött och vad gör jag då? Jo tar en ny energidryck… Och så fortsätter den onda cirkeln.

För 12 dagar sedan fanns det ingen energidryck i kylskåpet när jag öppnade det, så jag fick överleva den dagen iallafall. Det gick bra och jag insåg också att jag sov bättre utan den extra energin så jag slutade köpa hem fler. Så här i efterhand undrar jag varför jag ens drack skiten för jag klarar mig ju prima utan den.

avgiftning
Dagens frukost: Keso, kvarg och bär.

5 reaktioner på “Avgiftning

  1. Jag borde också sätta mig själv på avgiftning från energidryck. Jag dricker inte så många per vecka men det är en onödig utgift…

  2. Grymt! Jag behöver avgifta mig på socker över huvud taget! Kan man lägga in sig för sånt tro? Haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *