Aspiepower Media

Jag måste ringa polisen!

Jag måste ringa polisen!

När jag var och duscha förut så hände något mystiskt. När jag kom ut så hade någon kissat på min t-shirt. Baby säger att hon såg en inbrottstjuv som skyndade sig ut genom dörren precis innan jag klev ut ur duschen. Alltså vad är det för fasoner? Komma hit och göra inbrott och kissa på min t-shirt! Måste ringa till polisen nu, tur att jag har Baby som vittne;)

Nu har jag precis kommit hem från mötet med Hjärnkoll. Föreläsningen gick bra känns bra att ha de gjort. Nu har jag fått feedback och ska ändra lite saker och framförallt öva i mer än fem minuter haha. Sen är jag nog redo för den riktiga föreläsningen den 7/11.

Som ni kanske sett har jag även hunnit med att fota en ny header i dag också, vad tycker ni hiss eller diss?
Nu ska jag gå och lägga mig i badet tänkte jag innan det blir kvällen. I morgon ska jag börja dagen med sovmorgon innan mitt boendestöd kommer.

Jag måste ringa polisen

2 reaktioner på “Jag måste ringa polisen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *