Aspiepower Media

Oktoberboxen från Testagram

Oktoberboxen från Testagram

Oktoberboxen från Testagram är här!

Yay månaden höjdpunkt är här, oktoberboxen från Testagram har landat här hemma. Den här månaden var den så proppfull så de fick skicka den med DHL istället för med posten för den blev för tung.

Månadens innehåll:

Varma Koppen krämig thaisoppa med pasta: En värmande och god nyhet från Varma Koppen som kan tillagas direkt i förpackningen. Nu med pasta för dig som vill ha ett lite matigare mellanmål eller enklare lunch.

Santa Maria Indisk cookingsåser: Santa Marias grytbaser gör det ännu enklare för dig att laga god mat.

TePe Easy Pick: TePe är en modern tandsticka, med unik kombination av olika material. Kärnan ger både stadga och följsamhet, lamellerna av silikon rengör effektivt mellan tänderna och känns behaglig mot tänderna och tandköttet. Skaftet är stabilt och greppvänligt.

Látelier- Nestlé Premium choklad blåbär: Látelier är en ny typ av premiumchoklad med hela nötter och bär där varje bit är unik. Varje enskild chokladbit har hela nötter och bär omfamnats av ljus eller mörk choklad.

Haribo Rotella &Matador Sunny Pesetos- Rotella: En av Haribos klassiker och en av storsäljarna i lösvikt finns nu äntligen i påse.

dJunked – chia go: CHIA GO är ett mättande mellanmål för dig på språng – en smootihe med mix av chiafrön, frukt och superfoods i en smidig squeezy.

Fazer Bageri Eko Råghalvor med lång hållbarhet:Rustiska fullkornsrågbröd bakad ekologiska råvaror. Brödet är kravmärkt och nyckelhålsmärkt. Ligger i specialförpackning som ger fantastisk lång hållbarhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *