Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Att hitta rätt bokföringsprogram – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att hitta rätt bokföringsprogram

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Zervant
…………..

1,5 år som egen företagare 

Nu har jag drivit mitt företag i nästan exakt ett och ett halvt år. Tiden går fort när man har roligt. Jag tycker fortfarande att det är det bästa valet jag gjort. Minns den där dagen i mars 2016 när jag stod på Skatteverket och grät. Jag skulle fylla i blanketterna om att få starta eget. Kändes som den var skriver på grekiska för jag förstod inte ett ord av det som stod i blanketten.

Ingen kunde hjälpa mig

Därför gick jag dit och bad om hjälp.
En kvinna hjälpte mig och sa hur jag skulle göra sen kom en annan kvinna och sa att nej nej så skulle man inte göra, så här skulle man göra… Tillslut stod jag där och grina och sa “Jag skiter i det här, hur ska jag kunna driva ett företag när jag inte ens kan fylla i en
blankett?”. Min kontaktperson stötta mig och efter mycket om och men var den där blanketten ifylld och jag var egenföretagare.

Vilket bokföringsprogram ska man välja?

Det jag tyckte var läskigast med att starta eget var det stora ansvaret kring ekonomi och bokföring. Man måste ha full koll och ett bokförings och faktureringsprogram är ett måste. Det finns många olika och hur vet man vilket som är bäst? Därför gillar jag att Zervant har så man får testa gratis en månad, så skönt att få se hur det fungerar innan man väljer.

Med rätt program blir det enklare

Jag hade ingen erfarenhet av bokföring innan, dock har jag Aspergers syndrom och när jag fått för mig något så ger jag mig inte förrän jag lyckats. Jag lånade hem böcker från biblioteket och googlade, pluggade på och lärde mig. I dag sköter jag min bokföring själv och med hjälp av ett bokföringsprogram så är det inte så svårt.  Har du också startat företag? Va tyckte du var läskigast?

bokföringsprogram

1 reaktion på “Att hitta rätt bokföringsprogram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *