Löst flyttproblemen och indredningsplaner

Har precis kommit hem från akupunktur, fy fan vad kallt det är ute, inte konstigt att det gör ont överallt. Dagen har spenderats i soffan där jag har jobbat, den dagen jag får ett eget kontor så ska jag ha en säng eller soffa i stället för ett skrivbord. Tror att fler skulle må bättre av att jobba på andra plaster än på ett traditionellt kontor, jag är glad för att jag har arbetsgivare som tänker utanför boxen.

Sen har jag även löst mina flyttproblem i dag, jag har ju tidigare skrivit om att jag ska flytta ur och in i min lägenhet den 1 febuari kl 12 och det blir ju lite tajt. Nu har jag iallafall pratat med dem som har lägenhet jag ska flytta in i och de är så snälla så de lämnar lägenheten den 31/1 kl 12 så jag får ett dygn på mig iallafall.  Så helt plötsligt blev det bara 27 dagar kvar till flytt, tjoho!

På tal om flytt så håller ju Henrik på att flytta nu så ska till han till helgen och hjälpa till, blir mycket flyttande just nu.
Men kul att få inreda två lägenheter, jag är nog inte som vanliga flickvänner när jag inreder för jag tycker att Henrik ska ha sin speedwaycykel som prydnad i vardagsrummet haha:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen