Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Mental health run på distans – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mental health run på distans

Önskar att jag kunde varit med på Mental health run

I dag går Mental health run av stapeln  i Stockholm och även här i Värmland, i Storfors. Tanken med loppet som är på 5 km är att synliggöra fysisk aktivitets betydelse för vår psykiska hälsa. Allt överskott går oavkortat till psykiatrisk forskning. Jag kan tyvärr inte vara på plats och medverka så jag körde mitt eget lopp här hemma i stället. Är det någon här som var med på det riktiga loppet?

mental health run
Insåg när jag såg bilden att jag har massa saker i fickorna. Allt från överfallspray till nagellack. Ja man vet ju aldrig vad man kan behöva på en promenad;)

Annars har det varit en ganska lugn dag. Passar på att vila nu när jag kan och nu börjar det faktiskt gå åt rätt håll. Har bara tre dagar kvar av antibiotikan och nu kan tom börja mig ner utan att det känns som huvudet ska explodera. Mamma jobbar så jag, pappa och Baby är ensamma hemma så det fick bli pizza till middag. Har ätit pizza två gånger den här veckan, det går bra med mitt hälsosamma liv. Tur att jag tog en promenad i morse;)

5 reaktioner på “Mental health run på distans

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *