Vi ska se Hellacopters live på Liseberg!

Jag ska se Hellacopters live för första gången!

Den 27/7 spelar The Hellacopters, Dregens andra band på Liseberg. Jag har varit så sugen på att åka dit men Henrik kan inte bli med för han jobbar. Mamma tyckte att pappa skulle bli med medan pappa tyckte att hon skulle bli med, haha.  Den som i alla fall var lite sugen på att bli med var Carolina, men hon hade inte råd. Men eftersom jag är så jävla snäll så bjuder jag henne på resan.
Tycker hon är värd det efter allt hon gjort för mig och för att hon alltid finns och ställer upp till 200 procent.

Det ska bli så kul att komma bort bara vi två. Vi har lyxat till det med ett rum Gothia Towers så det kommer bli en grym resa. Hon är så pepp så hon ropar ”Vi ska träffa Dregen! Vi ska träffa Dregen!” Om hon är så pepp så kan ni räkna ut hur pepp jag är;)

Jag kan ärligt erkänna att jag inte kan säga en enda låt som Hellacopters gjort haha. Anledningen är att Dregen hade slutat spela med dem när jag fick upp mitt intresse för honom. Men har ju en hel månad på mig att ta igen det;)

 

Hellacopters
Bild lånad av Dregen

2 svar på ”Vi ska se Hellacopters live på Liseberg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen