Vardag

Tweeks godis och att ha sex i duschen

Vad ni söker på Google när ni hamnar på min blogg….

I dag gick jag in och kollade bloggens statistik. Jag fastnade för vad folk skriver in för sökord på google som gör att de hamnar på min blogg. Det var så knasigt så jag var tvungen att lista de 15 vanligaste sökorden. Haha alltså ni är tydligen väldigt sugna på godis och att ha sex i duschen;)

 

 1. tweek godis
 2. tweek godis online
 3. tweek sweets
 4. drömkalendern
 5. papperna
 6. joanna halvardsson
 7. joanna
 8. godis tweek
 9. Hagfors speedway
 10. på smällen blogg
 11. mensvärk utan mens
 12. svenska fall för FBI
 13. sex i duschen
 14. fördelar med att vara särbo
 15. tweek godis pris

4 Comments

 1. Vad använder du för ”program” för att se din statistik?

 2. Hahaha coolt!

 3. Haha vad roligt! 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*