Okategoriserade

Fördelar och nackdelar med att vara särbo

Nu har jag och min kära Henrik varit särbos i snart 3 år och 4 månader. Jag får ofta höra att vi borde flytta ihop nu men av praktiska skäl går det inte. Vi har jobb 12 mil i från varandra och det är lite i längsta laget att pendla. Men det finns både för och nackdelar med att vara särbos: +Han hinner inte tröttna på mig lika snabbt. +Jag får så mycket egen tid jag behöver. +Vi hinner längta efter varandra. +När vi väl träffas har vi två platser att välja att vara på. + Han hinner inte tröttna på att laga mat åt mig . + Vi behöver inte slåss om tv-dosan. + Jag kan ha en rosa Micro.


– Att somna ensam. – Att inte kunna Borra in näsan i hans hals när man vaknar. – När man vaknar mitt i natten och fryser och det finns ingen där som kan värma en. – När man kommer på något roligt men man måste hämta telefonen för att ringa och säga det och han svarar inte. – När man kommer hem från jobbet och säger hej älskling,  men bara får ett mjau som svar. image
]]>

No Comments

    Lämna en trevlig kommentar så blir jag glad:) Kram Joanna <3