Aspiepower Media

1 år och 2 månader utan självskadebeteende

I dag har jag klarat 1 år och två månader utan självskadebeteende!

Varje morgon när jag vaknar så är det här det första jag ser. En påminnelse till mig själv att jag är stark. Att hur jobbigt livet än må vara just för stunden så har jag tagit mig igenom värre saker. I dag är det  427 dagar sedan jag skadade mig själv för sista gången. 1 år och två månader utan självskadebeteende. Tre månader kvar tills jag har uppmått delmål nummer två.

För tillfället känns det inte längre som en kamp. Jag kan ärligt berätta att det inlägg är tidsinställt och egentligen skrivet den 17/9, för så säker är jag på mig själv just nu. Jag tänker inte ge mig för jag ska klara det här!

1 år och två månader utan självskadebeteende

Dregen sitter på hyllan och hejar på.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *