Tack Bengtsfors

Tack Bengtsfors för i går!

Efter lunch i går åkte jag mot Bengtsfors men tog ett stopp i Säffle och tog en pizzapaus;)
Vid 17-tiden kom jag fram till lokalen där föreläsningen skulle vara. Det var spännande för de hade renoverat lokalen med ny modern teknik och den startade klockan 12 i går. Haha så jag var den första som fick testa den, det låg tom sågspån kvar på golvet. Det var ett 50-tal på plats och föreläsningen gick bra och det var många som ville prata efteråt.

När jag var klar så åkte jag tillbaka till Säffle där jag spenderade natten hos min kusin. När de åkte till skola och jobb i morse så åkte jag mot Hagfors, där jag ska spendera helgen. Baby har som vanligt gått och gömt sig och kallar att hon är arg på mig. Men snart kommer hon inte orka hålla sig mer så innan kvällen är slut har hon förhoppningsvis förlåtit mig;)

Bengtsfors
Fick den här fina blomman i Bengtsfors

2 svar på ”Tack Bengtsfors

  1. Tack för en fantastisk föreläsning och ett innifrånperspektiv.
    Så mycket tårar och skratt, sånt knytnävsslag i maggropen men också så underbart och hoppfullt. Föreläser du för barn och unga också?

    1. Tack fina du <3 Har haft ungdomar med på mina föreläsningar för allmänheten. Annars har jag föreläst för en klass med 12-13 åringar. Men självklart föreläser jag även för barn/ungdomar om man bokar en sådan föreläsning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen