Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Tummen upp för Estrellas nya linschips – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Tummen upp för Estrellas nya linschips

Ni måste testa Estrellas nya linschips!

Kvällen i går spenderades i soffan. Vi är inne på säsong två av den danska serien Brottet, väldigt bra serie. Jag testade Estrellas nya linschips. De har tidigare funnits i Sourcream & Onio men nu finns de även som dill och gräslök. Riktigt goda och helt okej pointsvärde om man följa Viktväktarnas program. Så har ni inte testat dem så gör de.

 linschips

2 reaktioner på “Tummen upp för Estrellas nya linschips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *