Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Färre självmord i Värmland – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Färre självmord i Värmland

Glädjande siffror- Färre självmord i Värmland under 2016

Under veckan släppte Socialstyrelsen sin senaste statistik som visar att 1478 personer tog sitt liv i Sverige under 2016. Det är 76 personer mindre än förra året. Det går sakta men säkert åt rätt håll, men det är en lång bit kvar.
Även i Värmland har det minskat, förra året tog 33 Värmlänningar sitt liv, det är det lägsta sedan 1997. Det här visar hur viktigt (H)järnkolls och Suicide Zero’s arbete är. Vi får aldrig sluta prata om psykisk ohälsa och självmord.

Här kan ni höra när Marie blir intervjuvad av P4 Värmland och berättar mer om vad statistiken visade.

Färre självmord i Värmland

 

5 reaktioner på “Färre självmord i Värmland

  1. Vad glad att jag just hittade hit!!! Jag misstänker att jag är bipolär, min sambo misstänker det också… Trodde inte det fanns olika grader fanns ja kom in hit!
    Sen tror jag att deppigheterna som jag har kanske håller ihop de ibland också?!? Vad bra att du föreläser om just hur du har haft det. Många som inte vågar att berätta. Kram

    1. Välkommen hit och hoppas att du kommer trivas! Jag visste inte heller att det fanns flera typer förän jag läste om Persbrandt i media, han har också typ 2. Tur att folk vågar berätta så vi kan öka öppenheten och kunskapen. Det finns flera sorter men typ 1 och två är vanligast. Kram

  2. till och med 1 är 1 för mycket. otroligt viktigt budskap att få spridit vidare, jag känner att jag blir lite rörd inom mig när folk vågar öppna sig och diskutera om ämnen som skapar så mycket drama.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *