Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Sköterskan ringde – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Sköterskan ringde

Sköterskan ringde

I går ringde sköterskan med svaret på Litiumprovet. Hon fick nästan en chock när hon såg resultatet för efter bara en vecka är jag uppe i rätt nivå. Hon undrade om jag verkligen bara tar två tabletter till kvällen och inga på dagen. Det gör jag. Men oavsett vilken medicin det är så har jag alltid haft låga doser. Eftersom jag mår bättre redan efter en vecka så är tanken att jag ska stå kvar på den här dosen. Hon skulle prata med läkaren och återkomma men troligtvis ska jag ta blodprov igen om en månad.

1 reaktion på “Sköterskan ringde

  1. Vad bra att du nu är uppe i rätt dosering.
    Jag har andra tabletter, har stått på en och samma dosering av mina mediciner i snart två års tid. De är för sömn och depression. Det känns bra att dosen fungerar och att jag inte måste ändra den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *