Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Höstfräsch i håret – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Höstfräsch i håret

Nu känner jag mig höstfräsch!

Efter jobbet åkte jag som sagt till frissan, så nu känner jag mig höstfräsch. Nu är både jag och mitt hår redo för att kicka i gång föreläsningsturnén nästa vecka. Jag körde den vanliga, satte mig i stolen och sa ”gör vad du vill bara det blir coolt”. Haha frisörer älskar mig för att jag går typ med på allt. Men gud det är hår, det växer ut igen!

Jag var sjukt trött på rött och lila för det har jag ju kört i snart två år nu. Så ville ha bort det men samtidigt så vet jag att man inte bara kan knäppa i fingrarna och få bort röd färg. Eller kan, kan man men då har man inte mycket till hår kvar längre. Haha jag har lärt mig något av mina misstag;)

Så det fanns två alternativ:
Att bleka upp överhåret och köra koppar. Eller att köra på mer brunt. Men jag är ingen tjej med långt brunt hår. Det är jättesnyggt på rätt person men på mig blir det för tråkigt. Jag vill ju vara lite cool och sticka ut ur mängden. Så det fick bli koppar. Jag är sjukt nöjd!

Vad tycker du? Hiss eller diss?

   höstfräsch

3 reaktioner på “Höstfräsch i håret

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *