Aspiepower Media

Promenad och lunch på stan

Promenad och en lunch på stan….

Jag började den här dagen med att ta sovmorgon till 10. Sen åkte jag ner till stan för att träffa min kontaktperson. Vi tog en promenad och åt sen lunch på Vero. Så nu är jag redan upp i dagens 5000 steg.

Är inne på dag tre med Viktväktarna program och det funkar än så längre bra.  Jag är stolt över att gårdagen gick så bra som den gjorde. Hatar när man ska bjudas på mat och inte vet vad man får, men torsk var ju ändå okej. Sen valde jag att äta en kärleksmums men tackade nej till en kexchoklad och tog en banan i stället. Fick en choklad ask också men har jag gömt inne i skafferiet så jag ska glömma att den finns haha.

Nu är jag hemma igen och ska jobba lite. Avtal för föreläsningar ska skrivas ut och skickas till uppdragsgivare och jag har några sponsrade inlägg som ska skrivas. Sen i kväll så ska jag i väg på en föreläsning med Pillerpodden.

promenad

4 reaktioner på “Promenad och lunch på stan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *