Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 405 dagar utan självskadebeteende – Aspiepower Media
Aspiepower Media

405 dagar utan självskadebeteende

405 dagar utan självskadebeteende

När jag var och hämtade Henrik på jobbet i går så slog det mig att det var ju precis här jag stod för ett år sedan. Nästan exakt på klockslaget för 405 dagar sedan. Jag skulle åka ut i skogen och dö men ett telefonsamtal förändrade allt. 405 dagar utan självskadebeteende.

405 dagar utan självskadebeteende

3 reaktioner på “405 dagar utan självskadebeteende

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *