Vardag

Drömmen om en sänggavel

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Kila möbler
…….

Jag drömmer om att köpa en sänggavel

Tidigare har jag inte brytt mig så mycket om inredning. Mamma har köpt saker till mig och jag har inte brytt mig så mycket. Men på senaste tiden har jag blivit mer och mer intresserad av det. När man bott i en lägenhet i 9 år och sen flyttar till nytt och större så blir man sugen på att göra om. Helst vill man slänga ut allt och börja om, men man får ta lite i taget. Om man nu inte är rik och jag det är jag tyvärr inte;) Som jag tidigare skrivit så har jag investerat i en ny soffa. Nu är jag sugen på en ny sänggavel, tycker att dom nedan är så himla fina. Det blir liksom hotellkänsla och vem gillar inte att bo på hotell? Men kan inte bestämma mig för vilken färg som är finast, vad tycker ni? Ljus eller mörk?

sänggavel

Dock borde jag kanske lugna ner mig lite, för Henrik är också sugen på en. Och det känns ju himla onödigt att vi köper två och sen flyttar ihop om ett tag. Vad ska vi då med två till? Visst den ena går ju att sälja, men känns ändå onödigt. Varför har jag inte tänkt på det innan. Jag kan börja inreda hans lägenhet också, så får jag köpa ännu mer saker;)

Det är kul att bara lika runt på nätet och samla inspiration. Kila möbler har det mesta för hemmet. Allt från sänggavlar, plädar, mattor till ljuslyktor och lampor. Och som ni borde märkt om ni läst den här bloggen ett tag så älskar jag leopardmönster. Det finns överallt i mitt hem bland annat på mina köksstolar. Så föll pladask när jag hittade de här kuddarna. Och dom har exakt samma färg som min soffa. Så snygga! Kanske något att önska sig i julklapp. För det är ju bara 4 månader kvar till dess;)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Clara
  28 augusti, 2017 at 10:43

  Den mörkblå var jättefin!

 • Reply
  NICOLE
  28 augusti, 2017 at 12:37

  Så kul att du skrev om en gavel i det här inlägget, jag ska faktiskt åka och hämta min nya gavel idag =) Fina bilder!

 • Reply
  Felicia
  28 augusti, 2017 at 14:08

  skulle också verkkligen vilja ha en sänggavel.

 • Reply
  ellenlundis
  28 augusti, 2017 at 15:51

  Vilken fin säng. 😀

 • Reply
  N
  28 augusti, 2017 at 17:30

  Hej Joanna.

  Jag har längtat efter en frågestund, och jag tror att det nu var mer än två månader sen vi körde en frågestund sist, så är det inte dags nu? (:

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   28 augusti, 2017 at 18:06

   Jag svarar på frågor allt eftersom de kommer in så det är bara du ställer dem här

 • Reply
  Keilzu
  28 augusti, 2017 at 19:48

  Den mörkblåa tycker jag är jätte snygg! 🙂 Själv är jag mycket för mörka färger, hehe.

 • Reply
  NICOLE
  28 augusti, 2017 at 22:03

  SV: det blev en grå! Kommer upp en bild på onsdag 😀

Leave a Reply