Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Årets sista match – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Årets sista match

Har fotat årets sista match!

I dag var det dags för årets sista match på Tallhult. Känns dock inte som det varit speedway i Hagfors i år. För Div 1 kan ju knappt räknas som speedway. Hoppas på bättre speedway nästa år när Valsarna ska återgå till allsvenskan.

Efter matchen åkte jag och Baby hem till Karlstad, för i morgon är det dags att återgå till vardagen igen. Nu ska vi avsluta födelsedag med mys i soffan.

Årets sista match
Ska klippa mig nästa vecka, det behövs verkligen;)

5 reaktioner på “Årets sista match

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *