Wok på Shirataki Nudlar – 3 smartpoints

Det inlägg är ett reklamsamarbete med svensktkosttillskott.se
…….

Har ni testat Shirataki Nudlar?

Som ni redan vet så följer jag Viktväktarnas program och försöker äta glutenfri kost, för min mage mår bättre då. Men jag har varit lite bitter över att nästan alla glutenfria produkter har högre smartpoints värde. Därför blev jag så glad när jag fick frågan om jag vill testa Eat Smart Shirataki Nudlar. Det första jag gjorde när de kom på posten, var att räkna ut pointsvärdet sen jublade jag, hela förpackningen innehåller  bara 1 Smartpoints! Nudlarna är ett utmärkt alternativ till kolhydrater för den som vill gå ner i, eller behålla sin vikt.

Tillredning: Skölj nudlarna i kallt vatten och häll dem i en skål. Tillsätt kryddor eller marinad efter behag och låt stå i någon timme. Jag tog bara salt och peppar, för det var det jag hade hemma. Blanda sedan nudlarna tillsammans med valfria ingredienser i en wokpanna, och värm upp ordentligt för en härlig shiratakinudelwok med riklig smak. Jag tog i minutkyckling och soya. På 15 min hade jag en bra och god måltid som bara består av 3 SmartpointsIngredienser:
Nudlar 1 SP
Olja 1 tsk att steka i 1 SP
kycklingfilé 1 SP
Wokgrönsaker 0 SP
Soya 0 SP
Salt och peppar 0 SP

Shirataki Nudlar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen