Ge mig styrka!

Ge mig styrka, det räcker nu!

Jag bara älskar mitt liv just nu! Det räcker tydligen inte bara med psykbryt, influensa och njursten. Nu skulle mitt liv flyta på igen tänkte jag…. Då får F-kassan för sig att de ska börja krångla. Sen dör ljudet på min dator. Sen dör hela jävla datorn. Och självklart hade jag inte hunnit spara det jag fotade på jobbet i går. Och självklart hade jag raderat minneskortet.

Efter mycket om och men lyckades jag återskapa minneskortet så nu finns iallafall bilderna. Och datorn lever, fast utan ljud. Nu måste jag bara köpa ny dator också. Men först tar jag helg på en onsdag, det behövs. Nu ska jag åka på Bingo och bli rik så jag kan köpa en ny dator.

ge mig styrka

4 svar på ”Ge mig styrka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen