Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Borde jag skaffa ett liv? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Borde jag skaffa ett liv?

I bland får jag höra att jag borde skaffa ett liv….

Har varit i väg på höstens första ambassadörsmöte med (H)järnkoll. Det är mycket spännande på G nu i höst.
Efter mötet var jag ute och åt med mamma och moster, för de ska sova här i natt.

Fick bli plankstek till middag, så gott. Men jag hade ett problem, Ludde har ju match haha. Så fick följa den på mobilen samtidigt som jag åt. Vissa tycker att jag borde skaffa ett liv;)

jag borde skaffa ett liv

Fick present av moster också. Hur kan hon veta att jag badar/duschar tre gånger per dag?;)
Får nog söka vård för mitt bad och speedwayberoende snart;)

1 reaktion på “Borde jag skaffa ett liv?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *