Melon och speedway

Kan man spendera en tisdag på bättre sätt än med speedway och melon?

Jag spenderade kvällen i går i soffan med melon och speedway. Det kan inte bli så mycket bättre. Jo att vara på plats men brukar ju bli så jävla kallt den här tiden på året. Då är soffan bättre.

Samtidigt som jag kollade på Smederna-Rospiggarna så följde jag Luddes match på datorn och uppdaterade hans hemsida. Jag tror att min hjärna är lite trött av alla mediciner senaste veckan. För satt och skrev ner namnen på alla som körde och stannade på nr 7 i Indianerna och kom på mig själv att tänka: ”Vem fan är nummer 7?”… Ja Joanna vem är din bästa vän och vems hemsida är det du håller på att uppdatera just nu? Haha förlåt Ludde;)

melon och speedway

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen