Morgonmys

Vakade första gången när Henriks klocka ringde vid 04 men det var bara Baby som orkade gå upp då, så han fick nöja sig med en puss i sängen innan han gick. Och innan han ens stängt dörren så sov jag igen haha:D Känns dock lite elakt att jag kunde sova i fyra timmar till när han skulle köra bil i tolv mil för att sen börja jobba 06.

När jag väl vaknade andra gången så var det någon som var väldigt gossjuk, vet inte riktigt vad som tagit åt henne men hon har blivit keligare i nya lägenheten. Hela tiden lägger hon sig på ryggen med fötterna i luften för att man ska klia magen. I går hoppa hon till och med upp i soffan och la sig på rygg bredvid mormor för att hon skulle klia, så hon aldrig gjort förut. Vi har tydligen skaffat en myslägenhet:) Så det fick bli en mysmorgon i soffan framför Nyhetsmorgon med tårta som frukost haha, börjar födelsedagsveckan med att gå all in;)

Det bästa med nya lägenheten är att jag har närmare till jobbet så kan sova femton min extra om jag vill, men Baby tycker det är bättre att mysa de minuterna. Men nu får hon fortsätta sitt mys utan mig för jag var tvungen att åka och jobba. Tror hon klarar sig bra själv men är lite orolig för hur hon ska reagera när brevbäraren kommer för vi har ju aldrig haft en brevinkast i dörren och hon gillar inte saker som låter för mycket. Men vem vet hon och brevis kanske blir bästisar, ser framför mig hur hon hoppar på hans hand genom dörren när han kommer, haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen