Aspiepower Media

Ett minne…

I dag jag fotat väldigt många elkablar!

I dag har jag ägnat hela jobbdagen åt att fota eluttag och kablar. Haha ja, det är roligare än vad det låter:P Var och fotade i ett hus som vi håller på med. Vi… haha ja, jag håller ju bara på att fota eluttagen i huset. Men jag kanske borde bli elektriker när jag ändå håller på?;)

Bloggare, journalist föreläsare, elektriker och nu även datatekniker

Efter jobbet åkte jag och roa mig med att bråka med bloggen. Som ni kanske märkt så har den kraschat upp till 20 gånger per dag senaste veckan. Men bara i några minuter varje gång så förhoppningsvis har ni inte märkt något. Det här är nackdelen med att blogga på egen portal och inte längre på portal. För förut kunde man skicka ett mail och säga vad som var fel och då fixade en duktig datatekniker problemet åt den. Nu ska jag helt plötsligt vara min egen datatekniker men jag vet inte ens vad jag håller på med haha. Efter mycket om och men hittade jag iallafall felet, tror jag. Ja det märks väl antar jag. Men när jag blir rik så ska jag anställa en datatekniker i mitt företag, en assistent och kanske en privatchaufför… Där är vi dock inte än. Jag är glad så länge jag orkar betala ut lön till mig själv;)

Ett minne att ta med sig

När jag hade fixat bloggen så åkte jag till Rusta för att möta upp mamma, mormor och morfar som var i stan. När mamma och mormor åkte till sjukhuset så körde jag runt morfar i storstan. Det är nya tider nu, det är inte han som kör runt på mig längre.
Han ville betala för parkeringen men jag sa att jag inte ville ha pengar, för jag använder bara kort. Så jag fick en femkrona som ett minne, ett väldigt bra minne.

3 reaktioner på “Ett minne…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *