Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det kan inte bli värre – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det kan inte bli värre

Det bästa med tre helvetes veckor är att det inte kan bli värre

Det är måndag igen. De tre senaste måndagarna har jag känt mig peppad för en ny vecka. Sen har livet kommit och gett mig en käftsmäll och tyckt ”du tror väl inte att du ska få må bra?”. Jag börjar bli van nu, att livet hela tiden vill stoppa pinnar i hjulen på mig. Jag får ofta höra att jag är stark men vad ska jag göra? Jag fick det här livet och man får göra det bästa av situationen. När det är som mest jävligt så brukar jag tänka att jag fick det här livet för att jag är nog stark att klara av det. Vem som helst skulle inte göra det.

Tanken var att jag skulle vila upp mig i augusti. Ta det lugnt och ladda upp inför höstens föreläsningsturnè. Så blev det inte riktigt. I stället blev det en vecka då allt kraschade psykiskt. Sen en vecka med influensa för sen köra en vecka med njursten och mängder av morfin. Så nu gäller det att verkligen ta vara på de resterande veckorna. Det positiva är att det kan inte bli värre nu.

Föresten har VF lagt ut artikeln nu. Ni hittar den här. Grundartikeln är längst upp fortsätter ni att bläddra ner så hittar ni det jag säger.

det kan inte bli värre
Med de här två vid min sida så blir livet enklare <3

3 reaktioner på “Det kan inte bli värre

  1. Tror som du, att man får det man på något sätt förväntas klara av.
    Hoppas på lite skön återhämtning för dig nu ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *